Columns
Columns

Daily News

Desillusion x Nixon Present: This is Andrew

18 April 2012, 16.15 | Posted in interviews, magazines, Skateboarding, videos | 3 comments »


Following up their brilliant piece on Trouble Andrew, the Desillusion crew from France drop this equally brilliant homage to living legend Andrew Reynolds. Look for the print edition anywhere you can find one, its already a collector’s item.


Related posts:
3 comments
 1. bad ass

 2. <div>Dommer godkender Facebooks bilæggelse tilbud i Beacon sag</div>
  <div>En føderal dommer har godkendt en foreslået løsning af Facebook levis 501
  i klasse-handling retssag involverer sin nu hedengangne levis jeans uk
  Beacon behavioral tracking service.Under bilæggelse betale Facebook $9,5 millioner indstiller et privatliv fundament til at finansiere projekter, som fremmer årsagen til online privatlivets fred til gengæld for retssagen imod skal afbrydes.I godkende bilæggelse, dommer Richard Seeborg af U.S. District Court for den nordlige District of California levis commuter jeans
  væltet flere indsigelser, der var blevet rejst af nogle medlemmer af klasse-handling som svar på Facebook tilbuddet.Præjudiciel 12-side foreslået Seeborg kaldet Facebooks afregning “retfærdige, rimelige, passende og korrekt og i bedst interesser af klassen bilæggelse.”Tvisten levis 501 jeans
  skyldes en retssag, arkiveres August 2008 mod Facebook ved flere brugere af webstedet sociale netværk. Suit påstået, at Facebook og Beacon samarbejdspartnere såsom Blockbuster og Overstock.com havde overtrådt adskillige føderale privacy love, herunder elektronisk kommunikation Privacy Act og Video Privacy Protection Act, når de delte data om Facebook brugere med hinanden.Svar udvidet Facebook sidste September bilæggelse tilbud under hvilke sagde det, det ville tilbringe $9,5 millioner til at oprette personlige oplysninger foundation fokuseret på online privacy emner. Som en del af sit bilæggelse tilbud sagde Facebook, det ville lukke tjenesten Beacon helt.Privatlivets fred fortalere hilste virksomhedens beslutning til shutter Beacon. Men tidligere i år, forbrugeren advocacy gruppe offentlige borger, Washington D.C, og nogle Facebook brugere anmodet Retten om at afvise tilbuddet. I deres klage sagde grupperne, at den foreslåede løsning ikke noget at kompensere ofrene, hvis personlige oplysninger kan blevet kompromitteret af Beacon. Andre end formelt opløst et program, der Facebook frivilligt allerede var ophørt, tilbydes bilæggelse lidt andet grupperne klagede. De fremførte også, at bilæggelse ville give Facebook en direkte rolle i udarbejdelsen af mission og vedtægter for det foreslåede Institut og om udnævnelse af medlemmer af bestyrelsen. Klagen bemærkes, at en af de tre oprindelige direktører instituttets faktisk ville være en Facebook medarbejder og chef lobbyist.Facebook, i mellemtiden, hævdede, at oppositionen til dens afvikling tilbud hidrørte fra en total mangel på forståelse af forslaget. Selskabet insisterede på, at instituttets foreslåede personlige oplysninger ville være en uafhængig enhed køre ved tre kendte og respekterede privatliv fortalere.I sin dom udtrykt dommer Seeborg lignende følelser. Dem gøre indsigelse mod den foreslåede løsning havde ikke påvist “enhver væsentlig årsag til</div>

 3. Videos…

  […]Desillusion x Nixon Present: This is Andrew | Radcollector.com[…]…

Leave comment